Dead Rising – primele imagini din versiunile remasterizate

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2016
Dead Rising - primele imagini din versiunile remasterizate

Ediţiile remasterizate ale jocurilor Dead Rising, Dead Rising 2 şi Dead Rising 2: Off The Record şi-au făcut apariţia pe Xbox Games Store, alături de primele imagini din aceste versiuni actualizate, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Conform informaţiilor din descrierile acestor jocuri, Capcom a apelat la studiouri terţe pentru realizarea acestor remasterizări: primul Dead Rising a fost adus la zi de studioul polonez QLOC (responsabil şi pentru Devil May Cry: Definitive Edition), în timp ce Dead Rising 2 şi Off The Record au fost adaptate pentru noile console de către Mercenary Technologies (responsabili şi pentru God of War III: Remastered).

De asemenea, deşi iniţial Xbox Games Store lista 13 septembrie 2016 drept dată de apariţie pentru aceste ediţii remasterizate, această informaţie nu a fost confirmată oficial de Capcom, fiind eliminată mai apoi de pe paginile jocurilor. Capcom a promis totuşi că va oferi detalii complete despre aceste ediţiile remasterizate Dead Rising foarte curând.

Dead Rising

Dead Rising

Dead RisingDead Rising

Dead Rising 2

Dead Rising 2

Dead Rising 2Dead Rising 2

Dead Rising 2Dead Rising 2

Dead Rising 2: Off The Record

Dead Rising 2 Off The Record

Dead Rising 2 Off The RecordDead Rising 2 Off The Record

Dead Rising 2 Off The RecordDead Rising 2 Off The Record

Urmărește Go4Games.ro pe Google News