Deadlight: Director’s Cut, gratuit pe GOG

Autor: Cosmin Aionita | 14.08.2017
Deadlight: Director's Cut, gratuit pe GOG

Good Old Games (GOG) a dat startul unei noi promoţii numite Pinata Madness, prin intermediul căreia clienţii pot achiziţiona jocuri-surpriză pentru doar 3$ bucata (sau 2,69 euro). Astfel, doritorul plăteşte mai întâi pentru o aşa-zisă Pinata, pe care o poate deschide apoi pentru a descoperi ce joc i-a sortit şansa.

Mai interesant este că Deep Silver oferă grauit, cu ocazia acestei promoţii, un joc destul de recent: Deadlight Director’s Cut (lansat în vara anului trecut). Deadlight: Director’s Cut este ediţia revizuită a jocului celor de la Tequila Works, ce oferă o schemă de control revizuită, animaţii noi, precum şi suport pentru rezoluţia FullHD 1080p. Pe partea de gameplay, a fost adăugat un nou mod de joc – Survival Arena.

Acţiunea din Deadlight: Director’s Cut are loc în anul 1986, unde Randall Wayne – personajul principal al jocului – străbate o versiune postapocaliptică a oraşului Seattle, împânzită de zombies, în căutarea propriei familii. Puteţi descărca jocul gratuit accesând acest link şi acţionând butonul „Get it Here” (evident, trebuie să aveţi un cont GOG şi să fiţi logaţi pentru a confirma adăugarea jocului în propria librărie).

Deadlight: Director’s Cut oferit de GOG este DRM-free, deci puteţi muta şi instala jocul pe oricâte PC-uri doriţi. Jocul poate fi revendicat gratuit pentru următoarele 45 de ore (de la momentul publicării acestui articol).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News