Descărcaţi gratuit jocurile Tacoma şi Oxenfree

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2019
Descărcaţi gratuit jocurile Tacoma şi Oxenfree

Humble Bundle continuă să ofere jocuri gratuite, cei care aleg să se încrie pe lista de abonaţi la newsletter-ul companiei urmând să primească titlul de aventura Tacoma. Pentru a descărca jocul, urmaţi acest link şi apăsaţi butonul “Get The Game”. Acesta va fi livrat sub format unui pachet DRM-free, în versiuni pentru Windows, Linux şi Mac.

Tacoma este un joc de aventură SF, a cărui acţiune se desfăşoară la bordul unei staţii spaţiale părăsite, în anul 2088. Jucătorii intră în pielea lui Amy, care, ajutată fiind de un dispozitiv AR, poate retrăi evenimentele ce au dus la dispariţia întregului echipaj. Amy va putea în acest fel să ia parte la convorbirile dintre personaje, să exploreze în detaliu şi să descopere indicii pentru a dezlega misterul staţiei spaţiale.

Grăbiţi-vă însă: Tacoma nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe Humbe Store decât pentru încă 2 zile şi 6 ore (de la publicarea acestui articol)!

La rândul lor, cei de la Epic Games au decis să ofere, periodic, jocuri gratuite prin intermediul proaspăt lansatului Epic Games Store. Astfel, până pe 4 aprilie 2019, veţi putea descărca gratuit jocul Oxenfree, de la echipa independenta Night School Studios.

Oxenfree este, de asemenea, un joc de aventură în care petrecerea unui grup de tineri de pe o insulă misterioasă se transformă într-un veritabil thriller supranatural atunci când este deschisă o poartă către trecutul fantomatic al insulei.

Oxenfree va putea fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store până la data de 4 aprilie 2019, accesând acest link şi apăsând butonul marcat “Free”.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News