Devil May Cry 5 este promovat prin intermediul unui videoclip muzical

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2019
Devil May Cry 5 este promovat prin intermediul unui videoclip muzical

Capcom a dezvăluit colaborarea cu Hyde, numele de scenă al muzicianului japonez Hideto Takarai. În vârstă de 50 de ani, Takarai este un artist deosebit de apreciat pe meleagurile nipone, fiind, încă de la începutul anilor ’90, solistul vocal al trupei L’Arc-en-Ciel. De asemenea, sub titulatura Hyde, Takarai a lansat nu mai puţin de patru albume solo, precum şi opt single-uri. Cel mai recent, Mad Qualia, va fi folosit pentru promovarea în Japonia a jocului Devil May Cry 5, după cum puteţi vedea şi în clipul de mai jos.

Mai mulţi ani au trecut de la evenimentele din DMC4, povestea lui Devil May Cry 5 începând cu o nouă invazie demonică în Red Grave City. Deşi şi-a pierdut unul dintre braţe, tânărul vânător de demoni Nero (unul dintre eroii jocului precedent), împreună cu partenera sa Nico, acceptă provocarea, locaţia lui Dante (celălalt erou jucabil din DMC4 şi eroul principal al seriei) nefiind cunoscută. În total, producătorii promit că Devil May Cry 5 va avea nu mai puţin de trei eroi jucabili (Nero, Dante şi V).

Hideaki Itsuno, regizorul lui Devil May Cry 4, şi echipa sa se ocupă şi de realizarea lui DMC5, fiind folosit motorul grafic RE Engine (ce şi-a făcut debutul în Resident Evil 7: Biohazard).

Devil May Cry 5 urmează să fie lansat pe 8 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Hyde

Urmărește Go4Games.ro pe Google News