Diablo III se lansează într-un bundle special, dedicat fanilor jocurilor mobile

Autor: Cosmin Aionita | 16.10.2018
Diablo III se lansează într-un bundle special, dedicat fanilor jocurilor mobile

Diablo III, la mai bine de şase ani de la apariţia sa iniţială, este capabil să ne capteze din nou interesul: jocul, în ediţia sa Eternal Collection (care conţine atât campania de bază, cât şi expansion-ul Reaper of Souls, dar şi toate componentele suplimentare lansate între timp), va fi disponibil într-un nou bundle, alături de o versiune personalizată a consolei Nintendo Switch.

Astfel, bundle-ul Nintendo Switch Diablo III: Eternal Collection va include, pe lângă accesoriile obişnuite şi consola propriu-zisă (personalizate cu artwork-uri Diablo), un cod de download pentru versiunea completă a jocului Diablo III: Eternal Collection, precum şi o husă personalizată pentru consolă. Mai mult, jocul va include şi o serie de item-uri in-game exclusive, precum Armor Set-ul Ganondorf, pet-ul Cucco sau rama de portret golden Triforce.

Bundle-ul Nintendo Switch Diablo III: Eternal Collection va fi disponibil simultan cu ediţia pentru Nintendo Switch a jocului Diablo III: Eternal Collection, pe 2 noiembrie 2018. Acest pachet va fi disponibil în mod oficial şi în România, urmând să fie comercializat la un preţ de 1800-1900 lei, în funcţie de magazin.

De altfel, pe 2 noiembrie va debuta şi BlizzCon 2018, la ediţia din acest an a convenţiei organizate de Blizzard Entertainment urmând a fi anunţate noutăţi importante legate de viitorul seriei Diablo. Printre acestea nu se va regăsi însă funcţionalitatea multiplayer cross-platform între ediţiile pentru console ale jocului Diablo III, zvonuri despre o eventuală astfel de implementare făcându-şi apariţia imediat după ce Sony a eliminat această limitare de pe consolele PS4.

Nintendo Switch Diablo III: Eternal Collection

Nintendo Switch Diablo III: Eternal CollectionNintendo Switch Diablo III: Eternal Collection

Nintendo Switch Diablo III: Eternal CollectionNintendo Switch Diablo III: Eternal Collection

Urmărește Go4Games.ro pe Google News