Un nou joc Diablo în această toamnă?

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2018
Un nou joc Diablo în această toamnă?

Blizzard Entertainment a publicat un nou clip video, prin intermediul căruia Brandy Camel (Associate Community Manager pentru Diablo) a confirmat faptul că studioul lucrează la mai multe proiecte din cadrul seriei Diablo. După spusele acesteia, unele dintre acestea vor necesita mai mult timp decât celelalte, însă, dacă totul merge conform planului, vom avea parte de un anunţ oficial în acest sens în toamna acestui an. Cel mai prababil, îndrăznim noi să adăugăm, cu ocazia Blizzcon 2018, eveniment ce se va desfăşura în acest an în perioada 2 – 3 noiembrie, în deja obişnuitul Anaheim Convention Center din California, Statele Unite ale Americii.

Încă de când Blizzard Entertainment a recunoscut, acum câţiva ani, că are de gând să relanseze câteva dintre jocurile clasice ale companiei în ediţii remasterizate (lucru ce s-a întâmplat deja cu StarCraft Remastered), gurile rele au început să vorbească despre o eventuală remasterizare a celui mai popular joc al seriei Diablo – Diablo II, alături de expansion-ul Lord of Destruction. Este foarte probabil ca acest Diablo II Remastered să fie proiectul pe care Blizzard Entertainment urmează să-l dezvăluie în această toamnă.

De asemenea, nu credem că mai reprezintă un secret faptul că Blizzard Entertainment lucrează la un nou joc al seriei Diablo, o continuare pentru Diablo III şi expansion pack-ul său Reaper of Souls. Compania s-a ferit însă de vreo confirmare oficială în acest sens.

Diablo III este disponibil în continuare în magazinele de profil din România, sub forma Diablo III BattleChest pentru PC şi Mac (care include atât jocul de baza, cât şi expansion-ul Reaper of Souls) sau în cadrul pachetului Diablo III: Eternal Collection pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One (ce include jocul de bază, expansion-ul Reaper of Souls şi acces la clasa de erou Necromancer).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News