DmC Devil May Cry – Terrorist and Sexual Deviant Trailer

| 10.04.2012
DmC Devil May Cry – Terrorist and Sexual Deviant Trailer

DmC Devil May Cry este continuarea vestitei serii de jocuri de actiune produse de Capcom, de această dată fiind vorba totuşi despre un titlu ceva mai special. DmC Devil May Cry se doreşte a fi un un nou start pentru serie, cu o nouă poveste şi o reiventare a personajului principal, Dante. De altfel, de această dată, Capcom a apelat la experimentata echipă de la Ninja Theory (Heavenly Sword, Enslaved: Journey To The West) pentru realizarea noului joc.

Bineînţeles că schimbarea de direcţie nu a fost pe placul fanilor, aceştia reacţionând negativ mai ales în privinţa noi înfăţişări a eroului Dante. Totuşi, pe măsură ce timpul trece şi noi imagini şi secvenţe din DmC Devil May Cry sunt făcute publice, jocul parcă se apropie din ce in ce mai mult de atmosfera titlurilor vechi ale seriei. Mărturie în acest sens stă şi cel mai nou trailer, în care sunt oferite noi detalii despre poveste şi Dante.

DmC Devil May Cry va fi lansat în cursul acestui an, pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, jocul urmând să folosească Unreal Engine 3. Cei nefamiliarizaţi cu universul Devil May Cry pot încerca primele trei titluri ale seriei, relansate de curând sub forma compilaţiei Devil May Cry HD Collection.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News