Două jocuri exclusive pentru PlayStation 4 beneficiază de traducere în limba română

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2019
Două jocuri exclusive pentru PlayStation 4 beneficiază de traducere în limba română

PlayStation România face o surpriză posesorilor de console PlayStation 4 de la noi din ţară, anunţând că două dintre titlurile exclusive din această toamnă – abia lansatul Concrete Genie şi remake-ul clasicului MediEvil – vor beneficia de traduceri în limba română pentru subtitrări, text şi meniuri.

În Concrete Genie, jucătorii intră în pielea unui tânăr talentat la desen, ce găseşte o pensulă magică, cu ajutorul căreia îşi poate înfrunta temerile şi readuce la viaţa oraşul Denska, abandonat şi aproape distrus de poluare. Pentru a activa subtitrările şi meniurile în limba română din Concrete Genie, modificaţi limba sistemului de operare al PS4 în română din meniul de setări al consolei.

MediEvil este un remake complet al jocului cu acelaşi nume lansat iniţial în 1998, pentru prima generaţie de console PlayStation. Toate elementele jocului au fost refăcute de la zero, MediEvil punându-i pe jucători în pielea lui Sir Daniel Fortesque, care, ridicat din morţi, este nevoit să apere regatul Gallowmere de forţele malefice ale vrăjitorului Zarok.

Atât Concrete Genie, cât şi MediEvil, sunt disponibile prin intermediul PlayStation Store (doar precomandă, momentan, pentru MediEvil, jocul urmând să fie lansat pe 25 octombrie), în două ediţii: cea standard (129,90 lei) şi Digital Deluxe Edition (179,90 lei, cu diferite bonusuri incluse).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News