DualShock 4 Back Button Attachment, un nou accesoriu pentru controller-ul de PS4

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2019
DualShock 4 Back Button Attachment, un nou accesoriu pentru controller-ul de PS4

Cu mai puţin de un an rămas până la apariţia viitorului PlayStation 5, Sony a decis să lanseze un nou accesoriu pentru… PlayStation 4. Mai exact, pentru controller-ul DualShock 4 dedicat acestei console. Denumit DualShock 4 Back Button Attachment, acest accesoriu se montează pe partea din spate a controller-ului şi oferă acces la două clapete programabile.

Utilizatorii vor putea personaliza acţiunile pe care aceste clapete le vor îndeplini, nu mai puţin de 16 funcţii urmând să poată fi asociate acestui DualShock 4 Back Button Attachment. Configurarea va fi simplă, graţie ecranului OLED integrat, iar dispozitivul va putea memora trei preset-uri de configuraţii, între care se va putea comuta cu uşurinţă.

De asemenea, DualShock 4 Back Button Attachment va include şi un conector jack de 3,5mm, pentru ca jucătorii să poată conecta şi folosi fără probleme headset-uri sau căşti cu fir.

Accesoriul DualShock 4 Back Button Attachment pentru controllerele de PlayStation 4 va fi disponibil începând cu 14 februarie 2020, la un preţ echivalent cu 29,99€.

DualShock 4 Back Button AttachmentDualShock 4 Back Button Attachment

DualShock 4 Back Button Attachment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News