Dying Light 2, anunţat oficial la E3 2018

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2018
Dying Light 2, anunţat oficial la E3 2018

Cei de la Techland au fost de asemenea prezenţi pe scena Microsoft de la E3 2018, dezvăluind astfel Dying Light 2, continuarea action/adventure-ului first person din 2015. Marea noutate adusă de Dying Light 2 este accentul mult mai pronunţat pus pe latura de RPG a jocului.

De altfel, prezentarea de pe scenă a fost realizată de Chris Avellone, un designer extrem de apreciat pentru contribuţiile sale aduse unor RPG-uri de tradiţie precum Divinity: Original Sin 2, Fallout: New Vegas, Fallout 2, Planescape: Torment sau Star Wars: Knights of The Old Republic 2. Acesta a descris modul în care deciziile luate de jucători în Dying Light 2 pot afecta desfăşurarea ulterioară a jocului, dar şi mediul înconjurător, precum şi atitudinea altor personaje faţă de eroul principal.

Dying Light 2 este construit folosind C-Engine, o nouă generaţie a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure şi action-RPG al jocului. Producătorii promit că peisajele postapocaliptice caracteristice universului Dying Light se vor întoarce, acompaniate de noi surprize la nivel vizual şi nu numai.

Dying Light 2 se află în dezvoltare pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, nefiind încă oferite detalii legate de o eventuală perioadă de lansare.

Dying Light 2Dying Light 2

Dying Light 2Dying Light 2

Dying Light 2Dying Light 2

Dying Light 2Dying Light 2

Dying Light 2Dying Light 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News