Dying Light 2 soseşte în primăvara lui 2020

Autor: Cosmin Aionita | 18.06.2019
Dying Light 2 soseşte în primăvara lui 2020

După ce a fost anunţat în cadrul conferinţei de presă Xbox de la E3 2018, Dying Light 2 a fost din nou prezent pe scena celor de la Microsoft de la E3 2019, fiind prezentat un nou trailer al acestui joc, precum şi mult aşteptata perioadă de lansare. Astfel, cea mai nou creaţie a studioului polonez Techland urmează să-şi facă apariţia în primăvara anului viitor.

Acţiunea din Dying Light 2 va avea loc în oraşul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu faţă de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii vor intra în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supravieţuitorii infectaţi, ale cărui abilităţi de parkour şi luptă îl vor ajuta pe parcursul poveştii. Naraţiunea, scrisă cu ajutorul lui Chris Avellone (Divinity: Original Sin 2, Fallout: New Vegas, Fallout 2, Planescape: Torment, Star Wars: Knights of The Old Republic 2), va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Dying Light 2 este construit folosind C-Engine, o nouă generaţie a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure şi action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Dying Light 2 va fi lansat în primăvara lui 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Dying Light 2

Dying Light 2Dying Light 2

Dying Light 2Dying Light 2

Dying Light 2Dying Light 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News