Dying Light: The Following dezvăluit la Gamescom 2015

Autor: Cosmin Aionita | 14.08.2015
Dying Light: The Following dezvăluit la Gamescom 2015

După cum au promis, la Gamescom 2015 cei de la Techland au dezvăluit în mod oficial The Following, expansion pack-ul dedicat jocului Dying Light. Construit pe baza succesului înregistrat de Dying Light (joc vândut deja în peste 5 milioane de exemplare), The Following promite să continue povestea lui Kyle Crane.

The Following va oferi o hartă la fel de mare precum toate hărţile din jocul original luate împreună, care-i va oferi lui Crane posibilitatea de a călători în afara ariei de carantină din oraşul Harran. Aici eroul va trebui să se infiltreze într-un clan de cultişti periculoşi, a cărui denumire – The Following – dă şi numele acestui expansion pack.

Cea mai importantă noutate adusă de acest expansion, pe lângă noul mediu de joc şi noua poveste, este posibilitatea de a conduce vehicule, sub forma unor buggy-uri ce vor putea fi personalizate în detaliu. Crane va acumula experienţă într-o nouă categorie, Driver Rank, care îi va permite să adaugi ataşamente, decal-uri, paint job-uri şi chiar arme devastatoare.

De altfel, şi progresia în acest expansion va avea de această dată o natură neliniară, fiind bazată pe un Trust System. Acesta va contoriza încrederea pe care membrii cultului o capătă faţă de Crane în urma îndeplinirii a tot felul de misiuni şi quest-uri; evident, prin această metodă se vor debloca misiunile noi, care vor împinge povestea mai departe.

Expansion-ul The Following va fi oferit în mod gratuit celor care deţin deja Season Pass-ul pentru Dying Light, nefiind încă stabilită o dată de lansare. The Following va putea fi achiziţionat şi separat, la un preţ echivalent cu 14,99$.

Dying Light este disponibil în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Dying Light The Following

Dying Light The FollowingDying Light The Following

Dying Light The FollowingDying Light The Following

Urmărește Go4Games.ro pe Google News