Dying Light: The Following – Story Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 11.01.2016
Dying Light: The Following - Story Trailer

Techland a publicat un nou trailer pentru The Following, expansion pack-ul ce urmează să fie lansat pentru Dying Light. De această dată, trailer-ul încearcă să dezvăluie un pic din componenta narativă a jocului, ce se va învârti în jurul unui clan de cultişti periculoşi, a cărui denumire – The Following – dă şi titlul expansion-ului.

The Following va oferi o hartă la fel de mare precum toate hărţile din jocul original luate împreună, fiind oferită posibilitatea de a călători în afara zonei de carantină din oraşul Harran. Cea mai importantă noutate adusă de acest expansion, pe lângă noul mediu de joc şi noua poveste, este posibilitatea de a conduce vehicule, sub forma unor buggy-uri ce vor putea fi personalizate în detaliu.

Progresia în acest expansion va avea o natură neliniară, fiind bazată pe un Trust System. Acesta va contoriza încrederea pe care membrii cultului o capătă faţă de erou în urma îndeplinirii a tot felul de misiuni şi quest-uri; evident, prin această metodă se vor debloca misiunile noi, care vor împinge povestea mai departe.

The Following va fi lansat pe 9 februarie 2016, la un preţ echivalent cu 14,99$. Deţinătorii unui Season Pass pentru Dying Light vor primi acest expansion în mod gratuit.

Alături de The Following, tot pe 9 februarie va fi disponibil şi Dying Light Enhanced Edition pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, un pachet ce va include jocul original, toate DLC-urile, noul expansion, precum şi numeroase îmbunătăţiri grafice şi de gameplay. Aceste bonusuri vor fi de asemenea gratuite pentru cei care deţin deja Dying Light şi Season Pass-ul acestuia.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News