E3 2022 a fost anulat în întregime

Autor: Cosmin Aionita | 05.04.2022
E3 2022 a fost anulat în întregime
Foto: Electronic Software Association

După ce, la începutul anului, Electronic Software Association (ESA) a anunțat că E3 2022 nu va avea loc în formatul tradițional, cu public, urmând să fie prezentat tot sub forma unui event digital, organizatorii au revenit și asupra acestei decizii, confirmând că ediția E3 din acest an a fost anulată în totalitate.

În schimb, ESA își va concentra resursele pentru organizarea unui E3 2023 atât în format fizic, cât și digital, în vara anului viitor:

Ne vom dedica toată energia și resursele pentru a livra o experiență E3 revitalizată, atât în format fizic, cât și digital, în vara anului viitor. Fie că îl veți experimenta de la fața locului, fie că îl veți viziona pe dispozitivele voastre preferate, E3 2023 va aduce împreună comunitatea, mass-media și reprezentanții industriei jocurilor video într-un format nou interactiv.

Abia așteptăm să prezentăm noul E3 către fanii din întreaga lume, în direct din Los Angeles în 2023.

După ce E3 2020 a fost anulat în întregime din cauza coronavirusului, iar ediția de anul trecut a fost organizată în format digital, ESA și-ar fi dorit ca E3 2022 să revină în formatul clasic, în persoană, așa cum a fost organizat evenimentul încă de la prima sa ediție din 1995. Totuși, o parte dintre publisheri au îmbrățișat și formatul online din 2021, companii precum Nintendo, Ubisoft, Microsoft, Square Enix sau Capcom pregătind livestream-uri speciale cu această ocazie.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News