Electronic Arts: studioul DICE LA a fost redenumit în Ripple Effect Studios

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2021
Electronic Arts: studioul DICE LA a fost redenumit în Ripple Effect Studios
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts a anunțat că DICE LA, studioul din Los Angeles coordonat de Christian Grass, devine Ripple Effect Studios. Ripple Effect Studios lucrează în acest moment, împreună cu DICE, la dezvoltarea jocului Battlefield 2042, studioul urmând să dezvăluie detalii suplimentare în cadrul evenimentului EA Play Live, pe 22 iulie.

Studioul se ghidează după principiul ideilor mici care pot deveni inovații majore și pot transforma modul în care industria abordează dezvoltarea de jocuri, serviciile live, viața în studio și interacțiunile comunitare. Christian Grass, General Manager în cadrul Ripple Effect Studios, a declarat:

În cadrul Ripple Effect Studios, inovația și calitatea stau la baza fiecărui proiect, întrucât chiar și cea mai mică idee poate schimba lumea. Acesta este atributul definitoriu din spatele noului nume al studioului. Suntem foarte mândri de munca noastră sub deviza DICE LA, iar echipa DICE va fi mereu parte din ADN-ul nostru, însă în ultimii opt ani am dezvoltat propria cultură și propriul mod de lucru. Privim cu bucurie către viitor, către extinderea echipei și creionarea propriei identități.

Șeful Respawn Entertainment coordonează noul studio

Vince Zampella, fondatorul Respawn Entertainment și General Manager al Grupului a preluat un rol extins de conducere în ianuarie 2020, care include coordonarea activității Ripple Effect Studios. Atât Vince cât și Christian se concentrează pe recrutarea de noi artiști, designeri și ingineri de top, întrucât echipa continuă să lucreze la finalizarea lui Battlefield 2042 și, de asemenea, va începe dezvoltarea unui proiect încă neanunțat public. Zampella a adăugat:

Studioul are un palmares impresionant și își propune să se transforme într-un hotspot pentru jocuri de înaltă de calitate. Iar cu un nou campus uimitor în Los Angeles și cu poziții disponibile remote, acum e momentul ca potențialii candidați să ia în considerare oportunitatea de a ni se alătura.

De altfel, Christian și Vince vor participa la Spotlight-ul Live din cadrul EA Play: The Future of FPS, despre Apex Legends & Battlefield, și vor oferi indicii despre experiența inspirată de jucători pe care studioul o pregătește pentru Battlefield 2042. Spotlight-ul la care se vor alătura și Oskar Gabrielson din cadrul DICE și Chad Grenier din cadrul Respawn va fi transmis live pe 8 iulie, ora 20:00, ora României. Christian va dezvălui proiectele dezvoltate recent de echipa Ripple Effect.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News