Exclusivităţile PlayStation se îndreaptă către PC şi tablete?

| 11.10.2012
Exclusivităţile PlayStation se îndreaptă către PC şi tablete?

În această vară Sony Computer Entertainment a facut o mişcare spectaculoasă, achiziţionând serviciul de video game streaming Gaikai. Bineînţeles, imediat după anunţul oficial, au început să apară o groază de zvonuri referitoare la viitorul acestui serviciu: gurile rele vorbeau despre jocuri exclusive PlayStation care vor putea fi rulate prin video stream sau de un eventual PlayStation 4 care urmează să ruleze software-ul pentru PS2/PS3 prin intermediul Gaikai.

Iată ca Sony pune şi mai mult gaz pe foc, schimbând aspectul site-ului oficial Gaikai şi lăsând astfel să se înţeleagă ca titlurile exclusive PlayStation sunt pe cale să fie oferite şi prin intermediul acestui serviciu. Noul site este realizat în jurul unei imagini în care se pot distinge clar instantanee din jocuri precum Killzone, Uncharted, LittleBigPlanet, God of War sau Metal Gear Rising: Revengeance.

Gaikai

Rămâne de văzut care va fi strategia exactă pe care Sony o va adopta în privinţa Gaikai şi ce legatură va exista între acest serviciu şi generaţiile actuale şi viitoare de console PlayStation.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News