Faceți cunoștință cu distribuția noului film Mortal Kombat

Autor: Cosmin Aionita | 06.04.2021
Faceți cunoștință cu distribuția noului film Mortal Kombat
Foto: Warner Bros. Pictures

Warner Bros. Pictures a publicat un nou material promoțional dedicat viitorului film Mortal Kombat, prin intermediul căruia îl prezintă pe regizorul Simon McQuoid, alături de câțiva dintre actorii ce-și vor face apariția în film: Chin Han (în rolul lui Shang Tsung), Joe Taslim (Sub-Zero), Lewis Tan (în rolul noului personaj Cole Young), Mehcad Brooks (Jax), Josh Lawson (Kano) Sisi Stringer (Mileena), Max Huang (Kung Lao), Jessica McNamee (Sonya Blade), Ludi Lin (Liu Kang), Tadanobu Asano (Raiden) și Hiroyuki Sanada (drept Hanzo Hasashi/Scorpion).

Cel mai probabil, filmul va rata debutul în cinematografele din România

Noul film Mortal Kombat a fost produs de James Wan (Aquaman, The Conjuring) și regizat de Simon McQuoid, de scenariu fiind responsabil Greg Russo.

Trailer-ul filmului Mortal Kombat a strâns, de la publicarea din februarie și până acum, peste 116 milioane de vizualizări, devenind cel mai urmărit astfel de material promoțional pentru un film violent, nerecomandat publicului minor.

Noul film Mortal Kombat va avea premiera pe 23 aprilie 2021, în sălile de cinematograf (acolo unde acestea sunt deschise) și pe HBO Max (doar pentru locuitorii din State Unite ale Americii).

Premiera în România a noului Mortal Kombat a fost, de asemenea, amânată pentru 23 aprilie 2021. Având însă în vedere că majoritatea sălilor de cinematograf de la noi din țară sunt încă închise, cu slabe șanse de a-și relua activitatea, publicul din România va mai avea de așteptat până va putea viziona această adaptare pentru marele ecran. Filmul Mortal Kombat va fi distribuit în România de Vertical Entertainment.

Sursa: Warner Bros. Pictures YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News