Far Cry 4, oferit gratuit la abonamentul PlayStation Plus de 12 luni

Autor: Cosmin Aionita | 01.02.2018
Far Cry 4, oferit gratuit la abonamentul PlayStation Plus de 12 luni

Sony Interactive Entertainment Europe vine cu o nouă ofertă pentru jucătorii care nu deţin încă un abonament PlayStation Plus activ: aceştia pot primi o licenţă digitală gratuită a jocului Far Cry 4 dacă aleg sa achiziţioneze o subscripţie anuală PS Plus de pe PlayStation Store (la preţul de 269 lei).

Oferta este disponibilă numai pentru jucătorii care nu au un abonament PlayStation Plus activ, prin intermediul PlayStation Store, până luni, 12 februarie, la ora 12:00.

Jucătorii care vor profita de această ocazie vor primi automat în librărie un exemplar digital al ediţiei standard pentru jocul Far Cry 4 ce poate fi activat într-un interval de şapte zile de la cumpărarea abonamentului de 12 luni.

Numărul de abonaţi PlayStation Plus a atins 31,5 milioane, membrii activi bucurându-se de o serie de beneficii exclusive, precum accesul la modurile multiplayer online din jocurile pentru PS4, câte două jocuri gratuite pentru fiecare consolă PlayStation (PS3, PS Vita, PS4) oferite lunar, reduceri exclusive, 10 GB de stocare în cloud pentru a stoca salvările, dar şi titluri bonus precum StarBlood Arena (PlayStation VR) sau That’s You!, un joc de tip party quiz inclus în programul PlayLink.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News