FarmCon 21 anunțat: când vor fi dezvăluite detaliile despre Farming Simulator 22

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2021
FarmCon 21 anunțat: când vor fi dezvăluite detaliile despre Farming Simulator 22
Foto: Giants Software

Farming Simulator 22 va fi în centrul evenimentului FarmCon de anul acesta. Evenimentul integral online prezentat de publisherul și dezvoltatorul GIANTS Software va avea loc în perioada 21 – 23 iulie 2021 prin intermediul canalului oficial de Twitch al companiei și va dezvălui detalii în legătură cu următorul joc din serie și tehnologia din spatele lui.

Farming Simulator 22 în spatele cortinei

Farming Simulator 22 include mecanici de gameplay variate și multe îmbunătățiri ale tehnologiei din spatele jocului pe care le veți afla cu prilejul FarmCon 21. Cei care vor urmări evenimentul vor afla, pe parcursul celor trei zile ale sale, detalii despre alternanța anotimpurilor, hărțile noi precum și despre celelalte îmbunătățiri aduse tehnologiei folosite pentru dezvoltarea jocului.

Interviuri cu dezvoltatori și parteneri, tombole, sesiuni Q&A și multe alte surprize reprezintă câteva exemple de conținut ale transmisiilor ce se vor întinde pe parcursul a mai multe ore în fiecare zi. În plus, fanii vor avea ocazia să discute direct cu dezvoltatorii prin intermediul unor canale Discord dedicate evenimentului.

FarmCon
Foto: Giants Software

Producătorii promit să ajungă la fanii de pretutindeni

Christian Ammann, GIANTS Software CEO, a declarat:

Suntem bucuroși că putem prezenta primul nostru joc, publicat chiar de noi, prin intermediul FarmCon. Ne-ar fi făcut o imensă plăcere să ne întâlnim cu fanii în persoană anul acesta, dar am găsit totuși o modalitate de a veni noi spre ei pentru a le prezenta noul nostru joc din seria Farming Simulator.

FarmCon 21 începe pe 21 iulie și se termină pe 23 iulie, chiar înainte de startul sezonului 3 pentru Farming Simulator League din 24-25 iulie. Programul exact va fi anunțat în curând. FarmCon este evenimentul oficial anual dedicat comunității jucătorilor, dezvoltatorilor și modderilor de Farming Simulator. Încă din 2016, fanii se pot întâlni la FarmCon pentru a discuta cu dezvoltatorii și cu alți jucători.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail, cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea PC și 249,90 lei pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România vor include și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

Mai multe detalii legate de data de lansare, data de începere a precomenzilor precum și multe alte noutăți în legatură cu Farming Simulator 22 vor fi anunțate în curând.

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News