Farming Simulator 22: a fost dezvaluită ediția de colecție a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2021
Farming Simulator 22: a fost dezvaluită ediția de colecție a jocului
Foto: GIANTS Software

Colecționarii se vor bucura să afle că Farming Simulator 22 va fi disponibil și într-o ediție de colecție! Jocul, publicat și dezvoltat de către GIANTS Software, va fi lansat pentru PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One în trimestrul al patrulea din 2021.

Farming Simulator 22
Foto: GIANTS Software

Într-o cantitate limitată, versiunea pentru PC a jocului Farming Simulator 22 va fi disponibilă și sub forma unei ediții de colecție ce include o lampă de semnalizare de calitate. Jucătorii care vor opera diverse mașini agricole se pot bucura de lumina portocalie emisă, lampa reacționând în timp real odată cu cea a din joc.

De asemenea, vor fi incluse și 2 postere, 24 de stickere, precum și tutoriale video pentru realizarea mod-urilor. În funcție de regiune, fanii se vor bucura de prezența pe coperta jocului a unui Massey Ferguson 85, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 sau Zetor Crystal.

Lanțurile de producție extind operațiunile agricole

Un nou palier economic va fi adăugat în Farming Simulator 22 odată cu introducerea lanțurilor de producție. Jucătorii pot livra produsele obținute către diverse centre de procesare sau magazine. Moara, de exemplu, va produce făină pentru a fi livrată mai departe spre brutărie, ceea ce conduce la realizarea unui lanț de producție profitabil, ce are ca scop un produs final precum pâinea sau prăjiturile delicioase.

În funcție de produsele pe care jucătorii doresc să le producă, ei vor fi nevoiți să furnizeze resurse multiple, cum ar fi untul sau zahărul. Odată ce produsele finale sunt realizate, jucătorii le pot apoi distribui către diverse puncte de vânzare precum supermarketurile. În timp ce unele  dintre ele sunt deja prezente, jucătorii își vor putea construi și altele pentru a-și extinde operațiunile.

Farming Simulator 22 include două hărți noi, plus o versiune montană a hărții Erlengrat

Inspirată de Midwest-ul american, noua hartă Elmcreek oferă jucătorilor câmpuri imense și un spațiu vast pentru dezvoltarea fermei. Fermierii virtuali vor avea la dispoziție un număr mare de câmpuri agricole de diverse forme și mărimi, totul într-un peisaj autentic american.

Decorul rural autentic este completat de râuri și treceri denivelate într-o zonă deluroasă, de o cascadă, o autostradă, un stadion de baseball, silozuri imense, o benzinărie și multe alte clădiri ce formează priveliștea pe care jucătorii o vor putea vedea de pe câmpurile lor.

Mai multe informații la FarmCon 21

Mai multe caracteristici ale jocului și mai multe detalii vor fi dezvăluite cu ocazia FarmCon, evenimentul oficial anual dedicat comunității jucătorilor, dezvoltatorilor și modderilor de Farming Simulator. FarmCon 21 va fi un eveniment integral online, cu transmisii video live timp de mai multe ore în fiecare zi în perioada 21-23 iulie.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail, la prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea PC și 249,90 lei pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România vor include și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News