Farming Simulator 22, disponibil acum în România alături de un videoclip în limba română

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2021
Farming Simulator 22, disponibil acum în România alături de un videoclip în limba română
Foto: GIANTS Software

Farming Simulator 22 este acum disponibil pentru console și PC. Dezvoltatorul și publisherul GIANTS Software promite cel mai amplu simulator agricol de până acum, cu o multitudine de noutăți precum lanțurile de producție și multiplayer crossplay. Cu această ocazie, avem atât trailer-ul oficial de lansare pentru Farming Simulator 22, cât și o inițiativă a distribuitorului din România al acestui joc, un videoclip muzical – “Viața La Fermă / Farming Simulator 22” – în interpretarea lui Poe.

Farming Simulator 22 promite să îmbunătățească experiența agricolă pe fiecare palier. Ciclul sezonier vine la pachet cu obstacole noi ce trebuie depășite, lanțurile de producție adaugă mai multă profunzime, noile modalități de lucru la câmp aduc un plus de varietate activității de fermier, iar noile sunete amplifică sentimentul de imersiune.

Posibilitatea de a modifica personajul, precum și noul mod de plasare a clădirilor promovează libertatea și creativitatea pe cele trei hărți distincte, inspirate de regiuni din sudul Franței, din Statele Unite sau zona munților Alpi. Toți fermierii vor găsi relieful perfect pentru gustul lor și se vor putea bucura de activități agricole și forestiere, precum și de creșterea animalelor. Va fi alegerea lor dacă vor dori să se concentreze pe culturile prezente în joc sau vor crește vaci, oi, găini, porci, cai sau chiar albine. Mulțumită multiplayer-ului cross-platform, acum este chiar mai ușor să cooperezi.

Cu peste 400 de vehicule și utilaje digitalizate autentic, din partea unor companii precum Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra și mulți alții, flota de utilaje agricole crește și de această dată. Noi categorii de mașini agricole vor permite fermierilor să aibă grijă de livezile de măslini sau de vița de vie. Strugurii, măslinele și sorgul sunt cele trei tipuri de culturi noi prezente în joc.

Christian Ammann, CEO GIANTS Software, a declarat:

Este o realizare uimitoare care marchează un moment important pe mai multe planuri în activitatea companiei. Farming Simulator 22 este primul titlu publicat de noi, este cel mai ambițios titlu de până acum și este rezultatul dorinței noastre imense de a fructifica potențialul seriei în viitor. Și nu este doar un moment important, ci și o piatra de hotar.

GIANTS Software a îmbunătățit și fundația care stă la baza jocului. Pe partea tehnică, noul GIANTS Engine 9 vine la pachet cu DirectX 12, NVIDIA DLSS, streaming de texturi și mai multe noutăți care optimizează grafica și performanța pe toate platformele. Suportul oficial pentru modding pe PC și console este și el garantat. La fel ca în versiunile anterioare, dezvoltatorii vor testa conținutul realizat de creatori și îl vor publica pentru a fi accesat direct din secțiunea ModHub a jocului.

Farming Simulator 22 România
Foto: GIANTS Software

Localizat în limba română

Farming Simulator 22 este acum disponibil în România prin intermediul magazinelor retail partenere, cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea PC și 249,90 lei pentru cele de console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România pe canale oficiale de distribuție includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în jocul propriu-zis.

Farming Simulator 22 România
Foto: GIANTS Software

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News