Farming Simulator 22 va include apicultură

Autor: Cosmin Aionita | 26.10.2021
Farming Simulator 22 va include apicultură
Foto: GIANTS Software

GIANTS Software va aduce încă un element nou de gameplay în Farming Simulator 22 și anume posibilitatea de a îngriji stupi de albine și de a produce miere. Cu ajutorul lanțurilor de producție, fermierii își vor putea extinde operațiunile pentru a produce și mai multe bunătăți, nu doar pentru a recolta materie primă. Un trailer nou vă prezintă animalele disponibile în joc, atât cele domestice, cât și cele sălbatice care își vor face apariția din când în când.

Importanța albinelor în Farming Simulator 22 reiese și din efectele pe care acestea le au în fermă. Plasarea stupilor în apropierea culturilor de cartofi sau floarea soarelui va influența în mod pozitiv producția datorită polenizării. Și, bineînțeles, albinele vor produce în același timp mierea ce poate fi apoi vândută ca atare sau trimisă către fabrica de cereale.

Mare atenție însă: albinele vor produce miere doar în timpul anotimpurilor călduroase. Distribuția locală directă aduce astfel un plus de complexitate jocului, mai ales în modul multiplayer unde mai mulți jucători cooperează pentru a atinge o serie de obiective.

De asemenea, o noutate o reprezintă și introducerea serelor unde fermierii pot cultiva acum roșii, salată verde sau căpșuni.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România pe 22 noiembrie 2021, cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea de PC și 249,90 lei pentru console. Toate versiunile comercializate în România vor include localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

Foto: GIANTS Software

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News