Filament și Rising Storm 2: Vietnam, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2022
Filament și Rising Storm 2: Vietnam, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 10 noiembrie 2022, puteți revendica încă două jocuri gratuite: Filament și Rising Storm 2: Vietnam. Odată revendicate, acest titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Filament este un joc care implică rezolvarea unei serii de puzzle-uri bazate pe legăturile dintre cabluri pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat cu echipajul navetei The Alabaster. Jocul include și un sistem ajutător de indicii pentru puzzle-urile mai complicate.

Rising Storm 2: Vietnam continuă seria de first person shootere militare multiplayer ale celor de la Tripwire Interactive, acțiunea având loc de această dată, după cum reiese și din titlu, în timpul nemilosului război din Vietnam. În încercarea de a livra o experiență de război cât mai autentică, Rising Storm 2: Vietnam include suport pentru meciuri cu până la 64 de jucători, peste 20 de hărți, posibilitatea de a întruchipa forțele armate americane, vietnameze sau australiene, peste 50 de arme, patru tipuri de elicoptere ce pot fi pilotate, precum și multiple opțiuni de personalizare a soldaților.

Filament poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 10 noiembrie 2022, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/filament-332a92 și apăsând butonul marcat “Get”.

Rising Storm 2: Vietnam poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 10 noiembrie 2022, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/rising-storm-2-vietnam și apăsând butonul marcat “Get”.

Încă două jocuri gratuite săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games se pregătesc să ofere în mod gratuit încă două jocuri pentru PC: Alba – A Wildlife Adventure și Shadow Tactics.

Până atunci însă, puteți revendica Filament și Rising Storm 2: Vietnam drept jocuri gratuite până pe 10 noiembrie 2022, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News