For Honor – iată ce va include Season Pass-ul jocului

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2017
For Honor - iată ce va include Season Pass-ul jocului

Ubisoft a confirmat ce va include Season Pass-ul pentru For Honor, acest joc urmând să beneficieze de un sistem de conţinut adiţional foarte asemănător cu cel din Rainbow Six Siege. Astfel, posesorii de Season Pass vor avea acces prioritar la viitoarele clase de eroi ce vor fi lansate în viitor, precum şi la o serie de bonusuri accesibile imediat.

Iată ce include Season Pass-ul pentru For Honor:

şase clase de eroi noi, disponibile cu şapte zile înainte de a fi lansate pentru restul jucătorilor
şase costumaţii de elită pentru noile clase de eroi
Day One War Pack: efect exclusiv sunbeam pentru gesturile emote ale tuturor eroilor, trei contururi exclusive pentru embleme, trei scavanger crates cu echipament deblocabil, Champion Status pentru 30 de zile (ce conferă XP suplimentar şi loot adiţional la sfârşitul meciurilor)

Evident, după cum lasă de înţeles şi numele, pachetul Day One War Pack a fost disponibil încă din momentul lansării jocului, în timp ce clasele de eroi suplimentare vor fi lansate periodic in grupuri de câte două. La fel ca în cazul lui Rainbow Six Siege, după expirarea perioadei de exclusivitate (şapte zile) dedicate posesorilor de Season Pass, eroii vor putea fi achiziţionaţi de către restul jucătorilor folosind Steel, moneda acordată in-game pentru ducerea la bun sfârşit a meciurilor sau a unor provocări din For Honor.

În plus, pe lângă conţinutul inclus în Season Pass, jucătorii de For Honor vor mai primi, de-a lungul timpului, bonusuri suplimentare gratuite, cum ar fi hărţi sau moduri de joc noi, posesorii de Season Pass urmând să beneficieze de acces prioritar la unele dintre acestea.

For Honor este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Season Pass-ul pentru For Honor poate fi achiziţionat în schimbul a 39,99€ de pe Steam sau Uplay pentru PC, şi prin intermediul PlayStation Store, la preţul de 180 lei, pentru PlayStation 4. Season Pass-ul este inclus în ediţia Gold a jocului.

For Honor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News