Forspoken este denumirea oficială a jocului prezentat sub numele de cod Project Athia. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2021
Forspoken este denumirea oficială a jocului prezentat sub numele de cod Project Athia. Când va fi lansat
Foto: Square Enix

Surpriza păstrată pentru a încheia prima ediție a show-ului Square Enix Presents a fost Forspoken, noul titlu al echipei de producție interne Luminous Productions (responsabilă și pentru Final Fantasy XV). Nu a fost vorba însă despre un debut, Forspoken fiind prezent, sub numele de cod Project Athia, și în cadrul evenimentului digital PlayStation 5 – The Future of Gaming, prin intermediul căruia, vara trecută, Sony și-a prezentat noua generație de console.

Acum denumit oficial Forspoken, jocul o va avea în prim plan pe Frey Holland, o tânără ce își descoperă abilitățile magice și învață să le utilizeze pentru a supraviețui în tărâmul Athia, pe cât de fascinant, pe atât de periculos.

În Forespoken, rolul protagonistei Frey Holland va fi interpretat de Ella Balinska, actriță cunoscută mai ales pentru apariția din varianta 2019 a filmului Charlie’s Angels. Pe parcursul jocului, Frey va explora o lume necunoscută, plină de pericole, pentru a descoperi misterul adăpostit de tărâmul Athia. Cu ocazia prezentării, a fost dezvăluit și un scurt teaser cu secvențe de gameplay din Forspoken.

Ella Balinska - Forspoken - Character Frey Holland

Un joc creat special pentru PlayStation 5 și PC

Conform declarațiilor producătorilor, Forspoken este un joc gândit din start pentru noua generație de console PlayStation 5, fiind conceput pentru a evidenția atât creativitatea echipei realizatoare, cât și tehnologiile moderne.

Forspoken este dezvoltat concomitent pentru PlayStation 5 și pentru PC, lansarea sa fiind programată pentru anul 2022.

Forspoken

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News