Fort Triumph și RPG in a Box, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2022
Fort Triumph și RPG in a Box, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 8 decembrie 2022, puteți revendica încă două jocuri gratuite: Fort Triumph și RPG in a Box. Odată revendicate, acest titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Fort Triumph este descris de producători drept un titlu de strategie care încearcă să combine luptele desfășurate pe ture caracteristice seriei XCOM cu explorarea din seria Heroes of Might & Magic. În schimb, RPG in a Box se dorește a fi o unealtă dedicată creării de jocuri și experiențe interactive, într-o manieră cât mai accesibilă și pentru cei fără experiență în acest domeniu.

Fort Triumph poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 8 decembrie 2022, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/fort-triumph și apăsând butonul marcat “Get”.

RPG in a Box poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 8 decembrie 2022, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/rpg-in-a-box și apăsând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare sosesc alte două jocuri gratuite

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games se pregătesc să ofere în mod gratuit încă două jocuri gratuite pentru PC: Saints Row IV Re-Elected și Wildcat Gun Machine.

Până atunci însă, puteți revendica Fort Triumph și RPG in a Box drept jocuri gratuite până pe 8 decembrie 2022, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News