Fortune Island este primul expansion pack pentru Forza Horizon 4

Autor: Cosmin Aionita | 13.11.2018
Fortune Island este primul expansion pack pentru Forza Horizon 4

Forza Horizon, una dintre cele mai de calitate serii de jocuri exclusive pentru platformele Xbox, nu putea lipsi de pe scena Microsoft de la X018. Astfel, Ben Thaker-Fell, Chief Designer la Playground Games, a dezvăluit “Fortune Island”, primul expansion pentru Forza Horizon 4.

“Fortune Island” va muta acţiunea în porţiunea nordică a insulelor britanice, unde jucătorii vor avea de înfruntat unele dintre cele mai vitrege condiţii de până acum, dintre care nu vor lipsi serpentinele periculoase prin munţi sau efectele meteorologice extreme, cum ar fi furtunile cu fulgere. Cei mai răbdători vor avea însă ocazia să admire chiar şi aurora boreală.

Expansion-ul “Fortune Island” pentru Forza Horizon 4 va fi disponibil începând cu 13 decembrie 2018, ca parte a pachetului Expansions Bundle pentru joc, la preţul de 34,99€. Acesta va oferi două expansion-uri pentru Forza Horizon 4, “Fortune Island” fiind primul dintre acestea. De asemenea, “Fortune Island” va fi disponibil gratuit şi pentru posesorii versiunii Ultimate Edition a jocului. Abonaţii Xbox Game Pass care nu deţin aceste bundle-uri vor beneficia de o reducere de 10% la achiziţionarea lor.

Forza Horizon 4 este disponibil acum, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News