Game Director-ul The Division dezertează în tabăra Hitman

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2016
Game Director-ul The Division dezertează în tabăra Hitman

După ce Tom Clancy’s The Division a fost lansat, înregistrând un succes comercial îmbucurător pentru cei de la Ubisoft, iată că se produc schimbări importante în cadrul studioului producător Massive Entertainment. Una dintre acestea este plecarea lui Ryan Barnard, game director-ul din spatele hibridului MMO shooter-RPG The Division.

Barnand a părăsit studioul celor de la Ubisoft în favoarea echipei daneze de la IO Interactive, unde va ocupa rolul de Gameplay Director pentru noul joc (episodic) al seriei Hitman. Din noul sau post, Ryan Barnand va coordona trei dintre echipele interne ale IO Interactrive (cele care se ocupă de gameplay, online şi mediu de joc) pentru a profita de posibilităţile aproape nelimitate de abordare pe care ar trebui să le ofere un joc precum Hitman.

IO Interactive este un studio format din 170 de persoane din 25 de ţări, cel mai recent produs al danezilor – debutul noii serii episodice Hitman – fiind lansat pe 11 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News