GeForce Now: noile abonamente RTX 3080, disponibile acum pentru toți doritorii

Autor: Cosmin Aionita | 17.12.2021
GeForce Now: noile abonamente RTX 3080, disponibile acum pentru toți doritorii
Foto: NVIDIA

Sfârșitul acestei săptămâni vine cu o veste mare pentru fanii serviciului de cloud streaming GeForce Now de la NVIDIA: noile abonamente RTX 3080 sunt disponibile acum pentru toată lumea, fără a mai fi necesară vreo precomandă.

Astfel, doritorii pot aplica pentru un abonament RTX 3080 pe șase luni și se pot bucura instant de biblioteca de titluri compatibile cu GeForce Now, ce numără acum peste 1100 de jocuri, redate cu puterea unei plăci video GeForce RTX 3080 (cu RTX activat), pe toate dispozitivele compatibile (PC, Mac, Android, iOS și nu numai).

Test drive gratuit și jocuri noi

De asemenea, în cursul acestei săptămâni, camionul de ultimă generație DAF XF a fost adăugat în popularul Euro Truck Simulator 2, iar GeForce Now oferă o experiență de condus DAF unică, unde oricine poate face un test drive virtual pe un traseu scurt și pitoresc, direct din cloud, instant, pe site-ul DAF virtual experience.

Și bineînțeles, nu lipsește nici obișnuitul update pentru biblioteca de titluri compatibile cu GeForce Now, săptămâna aceasta fiind adăugate patru jocuri noi:

  • The Crackpet Show (Steam)
  • One Hand Clapping (Steam și Epic Games Store)
  • FOREWARNED (Steam)
  • Inscryption (Steam și Epic Games Store)

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News