Ghostbusters: The Video Game Remastered – grafică îmbunătăţită şi actorii originali din filme

Autor: Cosmin Aionita | 03.06.2019
Ghostbusters: The Video Game Remastered – grafică îmbunătăţită şi actorii originali din filme

Saber Interactive a dezvăluit că lucrează la ediţia remasterizată a jocului Ghostbusters: The Video Game, lansat iniţial de studioul Terminal Reality şi Atari acum zece ani, în 2009. Spre deosebire de încercările mai recente din cadrul acestei francize, care au reuşit doar să dezamăgească fanii, Ghostbusters: The Video Game a fost conceput de echipa din spatele primelor două filme, scenariul fiind gândit drept o continuare directă a evenimentelor din Ghostbusters II.

Povestea lui Ghostbusters: The Video Game a fost scrisă chiar de către Dan Aykroyd şi Harold Ramis, doi dintre interpreţii personajelor principale din filme. De altfel, în acest joc îşi fac apariţia toţi cei patru eroi principali din filme, interpretaţi de aceiaşi actori: Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis şi Ernie Hudson.

Cei de la Saber Interactive au avut acces la secvenţele cinematice originale pe care le-au remasterizat în rezoluţie 4K, îmbunătăţind de asemenea texturile şi iluminarea din joc.

Ghostbusters: The Video Game Remastered urmează să fie lansat în cursul anului 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC (prin Epic Games Store).

Ghostbusters: The Video Game Remastered

Urmărește Go4Games.ro pe Google News