Guilty Gear: STRIVE a fost amânat din nou

Autor: Cosmin Aionita | 04.03.2021
Guilty Gear: STRIVE a fost amânat din nou

Arc System Works, studioul responsabil pentru unele dintre cele mai apreciate titluri de lupte în stil anime (printre care seriile Guitly Gear, Blaz Blue și recentul Dragon Ball FighterZ), a decis să amâne încă o dată lansarea noului joc Guilty Gear: STRIVE. Astfel, deși așteptat pe piață pe 9 aprilie 2021, Guilty Gear: STRIVE a fost amânat până pe 11 iunie 2021.

Decizia de a amâna din nou Guilty Gear: STRIVE a fost luată în urma feedback-ului primit din partea jucătorilor ce au participat în sesiunea Open Beta Test. S-a hotărât astfel ca producătorii să beneficieze de o perioadă suplimentară de dezvoltare, pentru a încerca finisarea unor aspecte ale jocului, precum Lobby-urile online și stabilitatea serverelor.

Nu este prima oară când Guilty Gear: STRIVE a fost amânat

O hotărâre asemănătoare a avut loc și în primăvara anului trecut, atunci când Takeshi Yamanaka, producer în cadrul echipei de la Arc System Works, a explicat că acea amânare a fost cauzată de condițiile noi de lucru caracteristice pandemiei globale de COVID-19, dar și de impedimentele suplimentare apărute în lanțurile de distribuție.

După această nouă amânare, apariția jocului Guilty Gear: STRIVE este programată pentru 11 iunie 2021, acesta urmând să fie lansat pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, PC, precum și pentru cabinete arcade.

Sursa: Arc System Works Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News