Half-Life 2 RTX: An RTX Remix Project va aduce Ray Tracing-ul complet în clasicul titlu de la Valve

Autor: Cosmin Aionita | 23.08.2023
Half-Life 2 RTX: An RTX Remix Project va aduce Ray Tracing-ul complet în clasicul titlu de la Valve
Foto: NVIDIA

La Gamescom 2023, NVIDIA a anunțat Half-Life 2 RTX: An RTX Remix Project. Bazându-se pe succesul înregistrat de Portal with RTX, comunitatea Half-Life 2 a început să dezvolte o remasterizare cu RTX Remix pentru Half-Life 2 folosind o versiune aflată în Early Access a uneltelor pentru creatori RTX Remix.

Utilizând astfel RTX Remix, modderii reconstruiesc materiale cu proprietăți Physically Based Rendering (PBR), adăugând detalii geometrice în plus prin editorul Hammer de la Valve și se folosesc de tehnologii NVIDIA precum full Ray Tracing, DLSS 3, Reflex și RTX IO pentru a livra un upgrade vizual fantastic pentru jocul celor de la Valve.

Comunitatea a început recent să lucreze la dezvoltarea lui Half-Life 2 RTX: An RTX Remix Project, nefiind comunicată încă o dată de lansare. Patru dintre cele mai bune echipe de modare Half-Life 2 (reponsabile pentru proiecte precum Half-Life 2: VR, Half-Life 2: Remade Assets, Project 17 și Raising the Bar: Redux) s-au unit în cadrul Orbifold Studio și caută să invite întreaga comunitate de modding pentru a se alătura efortului de a construi această ediție remasterizată. Modderii sunt astfel încurajați să se alăture Orbifold Studio pentru a ajuta la crearea acestei remasterizări incredibile.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News