Hatred are dată de lansare şi un nou trailer

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 29.04.2015
Hatred are dată de lansare şi un nou trailer

Polonezii de la Destructive Creations au anunţat că extrem de controversatul lor joc Hatred este aproape finalizat, data de lansare fiind stabilită pentru 1 iunie 2015. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Hatred, cu noi secvenţe de gameplay, acompaniate de câteva “vorbe de duh” din partea personajului principal.

De asemenea, cei de la Destructive Creations au făcut şi o dezvăluire destul de amuzantă: planul iniţial era să lanseze Hatred pe 19 mai 2015, însă, mai apoi, au realizat ca întreaga echipă va fi mult prea ocupată cu jucatul lui The Witcher 3: Wild Hunt la acea dată. Aşadar, ne vom alege cu Hatred abia de ziua copilului.

O situaţie ironică având în vedere caracterul ultra-violent al acestui joc, în care un personaj sărit de pe fix trebuie să ucidă toţi nevinovaţii pe care îi întâlneşte pe stradă. Acţiunea se va desfăşura la periferia statului american New York, în cadrul unor niveluri deschise, în care jucătorii vor alege ce doresc să facă: să măcelarească trecătorii cu ajutorul armelor de foc, al grenadelor sau al cuţitului de vânătoare din dotare sau sa aplice acelaşi tratament nemilos asupra forţelor de ordine ce vor încerca să intervină.

Hatred

De altfel, Hatred este primul joc cu rating AO (Adult Only) ce va fi publicat prin Steam. Deşi jocul nu poate fi precomandat prin intermediul Steam, producătorii oferă o pagină proprie pentru precomenzi, cei care plasează un astfel de pre-order având posibilitatea de a opta pentru o cheie de Steam ce le va fi trimisă imediat. Aici găsiţi cerinţele de sistem pentru Hatred.

Hatred foloseşte motorul grafic Unreal Engine 4 şi va fi lansat pe 1 iunie 2015, exclusiv pentru PC.

Hatred

HatredHatred

HatredHatred

HatredHatred

HatredHatred

HatredHatred

HatredHatred

HatredHatred

Urmărește Go4Games.ro pe Google News