Hatred – trailer nou şi start pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2015
Hatred – trailer nou şi start pentru precomenzi

Studioul polonez Destructive Creations a deschis campania de precomenzi pentru controversatul shooter isometic Hatred. Cu această ocazie a fost lansat şi un nou trailer de gameplay din Hatred, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Cei interesaţi pot plasa o precomandă pentru Hatred pe site-ul oficial al jocului, Destructive Creations oferind două opţiuni de preorder: versiunea digitală, alături de coloana sonoră completă, la preţul de 16,66€ şi o ediţie specială, care include, pe lângă download-ul digital şi coloana sonoră, şi un tricou Hatred, la preţul de 36,66€. Aceasta din urmă va fi disponibilă în cantităţi reduse, disponibilitatea sa fiind limitată la 1485 de unităţi.

Rămâne de văzut prin intermediul cărui serviciu de distribuţie digitală va fi disponibil jocul, Hatred fiind aprobat prin intermediul programului Steam Greenlight. Totuşi, din cauza violenţei excesive din joc, Hatred a primit un rating AO (Adult Only) şi este puţin probabil ca Valve să accepte un asemenea joc în catalogul Steam.

În Hatred, jucătorii vor întruchipa un personaj sărit de pe fix, al cărui singur scop va fi uciderea tuturor nevinovaţilor pe care îi întâlneşte pe stradă. Acţiunea se va desfăşura la periferia statului american New York, în cadrul unor niveluri deschise, în care jucătorii vor alege ce doresc să facă: să măcelarească trecatorii cu ajutorul armelor de foc, al grenadelor sau al cuţitului de vânătoare din dotare sau sa aplice acelaşi tratament nemilos asupra forţelor de ordine ce vor încerca să intervină.

Hatred foloseşte motorul grafic Unreal Engine 4 şi va fi lansat în al doilea trimestru al anului 2015, exclusiv pentru PC.

Hatred

Urmărește Go4Games.ro pe Google News