Hitman III va fi disponibil pe PC doar prin Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2020
Hitman III va fi disponibil pe PC doar prin Epic Games Store

După dezvăluirea lui Hitman III de la evenimentul PlayStation 5 din luna iulie a acestui an, IO Interactive continuă cu noutățile referitoare la acest joc. Astfel, după ce inițial am luat contactul cu Dubai, prima locație confirmată pentru Hitman III, acum a venit vremea ca Agentul 47 să viziteze Anglia. Pentru început, jocul va fi disponibil pe PC doar prin Epic Games Store.

Așadar, a doua locație confirmată pentru Hitman III este Dartmoor, o regiune engleză cunoscută pentru relieful variat, cu pajiști înverzite, dealuri și râuri, dar și pentru miturile, legendele și misterele locului. Iar conacul Thornbridge Manor se ridică la nivelul acestor legende.

Trailer-ul publicat de IO Interactive se concentrează doar pe una dintre misiunile disponibile în Dartmoor, in care Agentul 47 va trebui să o facă pe detectivul, rezolvând misterul unei crime petrecute în Thornbridge Manor, în încercarea de a elimina o nouă țintă.

Epic Games Store este noua casă a Agentului 47 pe PC

Hitman III va fi lansat în luna ianuarie 2021, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia și PC. Pe PC, jocul va fi disponibil în exclusivitate prin intermediul Epic Games Store pentru o perioadă de 12 luni.

Conform explicațiilor celor de la IO Interactive, parteneriatul cu Epic Games le-a permis acestora să aibă libertate deplină pentru a crea Hitman III exact așa cum au dorit și să-și publice singuri jocul pe PC, fără a apela la un publisher.

Chiar dacă Hitman III va fi disponibil pe PC doar prin Epic Games Store în primul său an pe piață, jucătorii vor avea posibilitatea să-și importe progresul și elementele deblocate în Hitman II de pe Steam direct în Hitman III pe Epic Games Store. De asemenea, locațiile din precedentele două titluri Hitman vor putea fi importate în Hitman III pe Epic Games Store.

Nu în ultimul rând, pe platformele PlayStation, Hitman III va putea jucat în întregime în realitate virtuală, cu ajutorul unui headset PlayStation VR. Și în acest caz locațiile din Hitman și Hitman II vor putea fi importate în Hitman III.

Hitman III Epic Games Store

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News