Hitman 3 va avea un capitol plasat în România!

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2021
Hitman 3 va avea un capitol plasat în România!

Cu doar o săptămână rămasă până la apariția jocului, IO Interactive a dezvăluit noi detalii despre Hitman 3, prezentând toate cele șase locații pe care Agentul 47 le va putea vizita în noua sa aventură. Și, ca surpriză, în Hitman 3 protagonistul se va întoarce în locul său de origine: țara noastră, România.

Unde vor fi plasate cele șase niveluri din Hitman 3

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Hitman 3 va începe chiar în Dubai, Agentul 47 urmând să ia parte la ceremonia de deschidere a celei mai înalte clădiri din lume.

Hitman 3 România

Dartmoor, Regatul Unit al Marii Britanii

După evenimentele din Dubai, eroul se va îndrepta către Anglia, unde va călători până la Conacul Thornbridge din Dartmoor, în încercarea de a dezlega misterul unei crime.

Hitman 3 România

Berlin, Germania

Mijlocul aventurii din Hitman 3 îl va aduce pe Agentul 47 la periferia orașului Berlin, unde va trebui să reziste tentațiilor pentru a-și atinge obiectivul.

Hitman 3 România

Chongqing, China

Pe măsură ce povestea se va intensifica, Agentul 47 va poposi în China. Iar orașul Chongqing pare locul perfect pentru a-și pune în aplicare planurile, sub adăpostul luminilor orbitoare, a străzilor înguste pline de magazine, standuri de mâncare și trecători.

Hitman 3 România

Mendoza, Argentina

Penultima misiune a jocului îl va duce pe erou până în Argentina, unde regiunea Mendoza invită orice vizitator la explorare, fiind bogată în dealuri și culturi moderne de viță de vie, ce pot oferi numeroase oportunități, mai ales pentru un asasin de profesie.

Hitman 3 România

Munții Carpați, România

Epilogul poveștii din Hitman 3 îl va găsi pe Agentul 47 întorcându-se în România, în inima munților Carpați.

Hitman 3 România

Se vor putea importa și nivelurile din Hitman și Hitman 2

De asemenea, jucătorii de Hitman 3 vor putea importa nivelurile din precedentele două titluri ale seriei, totalizând astfel peste 20 de locații într-un singur joc. Iar îmbunătățirile grafice promise pentru Hitman 3 vor fi aplicate și acestor capitole importate din Hitman și Hitman 2. De asemenea, toate locațiile din toate cele trei jocuri Hitman vor putea fi încercate și în realitate virtuală, prin intermediul versiunii pentru PlayStation 4 a jocului, ce va oferi suport pentru PlayStation VR.

Hitman 3 va fi lansat pe 20 ianuarie 2021, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Google Stadia și PC.

Sursa: IO Interactive

Urmărește Go4Games.ro pe Google News