Hitman – beta-ul se lansează în februarie

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2015
Hitman – beta-ul se lansează în februarie

IO Interactive a dezvăluit primele detalii despre versiunea beta a noului Hitman, joc aşteptat în primăvara anului viitor. Astfel, sesiunea de testare beta pentru Hitman se va desfăşura în luna februarie 2016, clientul beta fiind aşteptat pe 12 februarie 2016 pe PlayStation 4 şi, o săptămâna mai târziu, şi pe PC. Cei care au plasat o precomandă pentru Hitman vor avea acces la acest beta.

Interesant este că versiunea beta se va concentra pe o perioadă timpurie din cariera Agentului 47, cu 20 de ani înainte de evenimentele din jocul propriu-zis. Vom afla cum Agentul 47 a fost recrutat de ICA şi cum acesta a întâlnit-o pe Diana Burnwood, persoana sa de contact din cadrul agenţiei.

Accesul mai rapid la beta nu va fi singurul bonus pe care îl vor primi utilizatorii de PlayStation 4: astfel, cei care aleg să achiziţioneze jocul pentru consola Sony vor primi şi şase misiuni exclusive numite “The Sarajevo Six”. În cadrul acestor misiuni, Agentul 47 va trebui să elimine şase foşti soldaţi ai grupării paramilitare CICADA, vinovaţi de crime de război. Aceste misiuni îl vor purta pe protagonistul jocului prin toate cele şase locaţii din joc – Franţa, Italia, Maroc, Tailanda, Statele Unite ale Americii şi Japonia, primele trei dintre acestea urmând să fie disponibile în momentul lansării, urmând ca restul să fie adăugate în lunile ce vor urma.

Având în vedere că jocul va fi lansat în etape, noul Hitman va putea fi achiziţionat în mai multe ediţii, în funcţie de cât de mult sunteţi dispuşi să plătiţi pentru un astfel de pachet. Astfel, pasionaţii universului Hitman vor putea opta pentru “pachetul complet”, ce le va conferi acces atât la conţinutul iniţial din martie 2016, cât şi la update-urile din aprilie, mai şi iunie, in schimbul clasicului preţ de 59,99$ (sau a echivalentului local).

Alternativ, se poate opta doar pentru “Hitman Intro Pack”, un pachet ce va oferi strict conţinutul din luna lansării: cele trei locaţii cu misiuni iniţiale, precum şi tot conţinutul dinamic din martie 2016. “Hitman Intro Pack” va putea fi achizitionat în schimbul a 34,99$ (sau a echivalentului local).

Posesorii pachetului “Hitman Intro Pack” vor putea face pasul către întreaga experienţă (cele trei locaţii suplimentare, misunile aferente etc.) prin intermediul unui Upgrade Pack, ce va fi disponibil la preţul de 29,99$ (sau echivalentul local).

Hitman va fi lansat pe 11 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Hitman

HitmanHitman

Urmărește Go4Games.ro pe Google News