Hitman Episode 2: Sapienza – dată de lansare şi trailer nou

Autor: Cosmin Aionita | 22.04.2016
Hitman Episode 2: Sapienza - dată de lansare şi trailer nou

Square Enix şi IO Interactive au confirmat data de lansare pentru cel de-al doilea episod al noului joc Hitman: 26 aprilie 2016. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer, pe care îl puteţi urmări mai jos. De această dată, acţiunea se va desfăşura în oraşul italian Sapienza, ţinta fiind Silvio Caruso, un bioinginer de geniu, capabil să creeze un virus extrem de periculos.

Primul episod a făcut parte din Hitman Intro Pack, lansat pe 11 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Pe lângă prolog, acesta a inclus prima locaţie din joc – Paris, noile episoade urmând să fie lansat în regim lunar (aprilie – Italia, mai – Maroc, vor urma Tailanda, Statele Unite şi Japonia, precum şi update-uri de conţinut, event-uri săptămânale etc.).

Alternativ, jucătorii care nu doresc să se încurce cu formatul digital episodic vor putea opta pentru release-ul retail (fizic) al noului joc Hitman, ce va include toate capitolele pe un singur disc, această opţiune urmând să fie disponibilă în ianuarie 2017.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News