Hitman – Marrakech la 360 de grade

Autor: Cosmin Aionita | 31.05.2016
Hitman - Marrakech la 360 de grade

Cel de-al treilea episod Hitman, a cărui acţiune este plasată în Marrakech, este disponibil începând de azi pe PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cu această ocazie, Square Enix şi IO Interactive au lansat un nou trailer tridimensional, în care spectatorul poate privi în toate direcţiile pentru a admira mediul de joc detaliat.

Acţiunea se va desfăşura în oraşul marocan Marrakech, jucătorul fiind însărcinat cu eliminarea a două ţinte: bancherul Claus Strandberg, baricadat în interiorul Consulatului Suedez din Maroc, precum şi generalul Reza Zaydan, protejat de soldaţii săi de elită, într-o ascunzătoare improvizată în inima oraşului.

Primul episod, Paris, a făcut parte din Hitman Intro Pack, lansat pe 11 martie 2016, iar cel de-al doilea episod, Sapienza, şi-a făcut apariţia pe 26 aprilie. Vor urma locaţii din Tailanda, Statele Unite şi Japonia, precum şi update-uri de conţinut, event-uri săptămânale etc.

Alternativ, jucătorii care nu doresc să se încurce cu formatul digital episodic vor putea opta pentru release-ul retail (fizic) al noului joc Hitman, ce va include toate capitolele pe un singur disc, această opţiune urmând să fie disponibilă în ianuarie 2017.

Hitman

Urmărește Go4Games.ro pe Google News