Hitman – trailer nou la 360 de grade

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2016
Hitman - trailer nou la 360 de grade

Square Enix şi IO Interactive au oferit un nou trailer înainte de lansarea primei părţi din noul joc Hitman, programată pentru mâine, 11 martie. De această dată avem parte de un clip video tridimensional, în care spectatorul poate privi în toate direcţiile pentru a admira mediul de joc detaliat. Trailer-ul de faţă este realizat cu ajutorul secvenţelor din primul capitol, a cărui acţiune se va desfăşura în Paris.

Hitman Intro Pack va fi lansat pe 11 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Pe lângă prolog, Hitman Intro Pack va include şi prima locaţie – Paris, la un preţ echivalent cu 12,99€. Apoi, lunar vor apărea episoade noi (aprilie – Italia, mai – Maroc, vor urma Tailanda, Statele Unite şi Japonia, precum şi update-uri de conţinut, event-uri săptămânale etc.). Fiecare dintre aceste episoade noi va avea un preţ echivalent cu 10$.

Alternativ, jucătorii vor putea opta pentru „experienţa completă” Hitman, în schimbul a 49,99€, aceasta garantând accesul la tot conţinutul ce va fi lansat pe parcursul acestui an. De asemenea, odată cu finalizarea „sezonului”, Hitman va fi disponibil şi în versiune retail, pe disc.

Hitman

Urmărește Go4Games.ro pe Google News