Hitman va fi lansat în format episodic

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2016
Hitman va fi lansat în format episodic

După ce s-au chinuit să ne explice formatul în care va fi lansat noul Hitman, iată ca Square Enix şi IO Interactive îşi schimbă planurile, anunţând faptul că Hitman va fi lansat sub forma unui joc episodic.

Dacă modelul precedent semăna periculos de mult cu formatul Early Access pe care mulţi producători independenţi l-au îmbrăţişat pe Steam, oferta actuală ar trebui să fie mult mai familiară celor obişnuiţi cu jocurile de la Telltale Games, spre exemplu.

Astfel, pe 11 martie 2016 va fi lansat primul episod din noul Hitman, care va include prologul jocului şi prima locaţie – Paris. Acest pachet, numit Intro Pack, va avea un preţ echivalent cu 15$. După lansarea din martie, lunar vor apărea episoade noi (aprilie – Italia, mai – Maroc, vor urma Tailanda, Statele Unite şi Japonia, precum şi update-uri de conţinut, event-uri săptămânale etc.). Fiecare dintre aceste episoade noi va avea un preţ echivalent cu 10$.

Alternativ, jucătorii vor putea opta pentru „experienţa completă” Hitman, în schimbul a 60$, aceasta garantând accesul la tot conţinutul ce va fi lansat pe parcursul acestui an. De asemenea, odată cu finalizarea „sezonului”, Hitman va fi disponibil şi în versiune retail, pe disc.

Mai mult, pasionaţii universului Hitman vor avea la dispoziţie şi o ediţie de colecţie a jocului, ce va fi disponibilă începând cu 11 martie 2016, odată cu apariţia Intro Pack-ului. Aceasta va include, pe lânga accesul la tot conţinutul noului joc Hitman, o figurină Agent 47 Chessmaster, o carte de 60 de pagini cu artwork-uri, cravata roşie a Agentului 47, alături de un ac de cravată, precum şi un ambalaj de colecţie. Hitman Collector’s Edition va fi disponibil la un pret echivalent cu 139,99€ / 139,9$ / 109,99£ şi poate fi admirat în imaginea de mai jos.

Hitman Intro Pack va fi lansat pe 11 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Va exista si o sesiune de testare beta pentru Hitman ce se va desfăşura în luna februarie, clientul beta fiind aşteptat pe 12 februarie 2016 pe PlayStation 4 şi, o săptămâna mai târziu, pe PC. Cei care au plasat o precomandă pentru Hitman vor avea acces la acest beta.

Hitman

Urmărește Go4Games.ro pe Google News