Hogwarts Legacy suferă o nouă amânare, însă nu toate edițiile jocului sunt afectate

Autor: Cosmin Aionita | 15.12.2022
Hogwarts Legacy suferă o nouă amânare, însă nu toate edițiile jocului sunt afectate
Foto: WB Games

Cu puțin timp rămas pana la apariție, WB Games și Avalanche Software au decis să amâne din nou lansarea jocului Hogwarts Legacy. Ce-i drept, această nouă rundă de amânări afectează doar câteva dintre edițiile jocului.

Astfel, versiunile pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC de Hogwarts Legacy își vor face apariția pe 10 februarie 2023, după cum fusese promis inițial. În schimb, variantele pentru PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch vor fi amânate, după cum urmează: pe PS4 și Xbox One jocul va fi lansat abia pe 4 aprilie 2023, în timp ce utilizatorii de Nintendo Switch vor fi nevoiți să aștepte până pe 25 iulie 2023.

Motivul invocat de producători pentru a justifica aceste lansări decalate este asigurarea celei mai bune experiențe de joc pe fiecare platformă în parte.

Hogwarts Legacy este descris drept un action RPG open world, a cărui acțiune va avea loc în lumea din romanele Harry Potter. Povestea va avea loc in secolul al XIX-lea, iar jucătorul va avea ocazia de a deveni elev în cadrul faimoasei unități de învățământ pentru cei înzestrați în ale magiei, explorând fețe încă nedescoperite ale acestui univers.

Hogwarts Legacy va sosi pe 10 februarie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, pe 4 aprilie 2023 pentru PlayStation 4 și Xbox One și, în fine, pe 25 iulie 2023 pentru Nintendo Switch. Până atunci însă, dezvoltatorii au lansat un nou material video dedicat jocului, disponibil mai jos, ce oferă secvențe de gameplay și detalii suplimentare despre aspecte precum zborul cu mătura, navigarea mediului de joc, tehnicile avansate de luptă etc.

Sursa: Hogwarts Legacy Twitter, Hogwarts Legacy YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News