Homeworld 3 se va lansa cu suport pentru NVIDIA DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2024
Homeworld 3 se va lansa cu suport pentru NVIDIA DLSS
Foto: NVIDIA

Săptămână de săptămână, NVIDIA și-a făcut un obicei din a facilita adoptarea tehnologiilor RTX în jocuri noi. Astăzi compania anunță că jocul de strategie spațială Homeworld 3 se va lansa cu suport pentru DLSS 2.

Homeworld 3 își propune să readucă jucătorii înapoi în apreciata serie de jocuri de strategie în timp real, cu câmpuri de bătălie 3D și lupte strategice; DLSS 2 promite să asigure o experiență de luptă fluentă, pentru ca jucătorii să se poată concentra pe strategie. Jocul se lansează pe 13 mai 2024, dar gamerii care achiziționează Fleet Command Edition pot începe campania chiar de pe 10 mai.

Totodată, RPG-ul Bellwright, aflat în Early Access, și first person shooter-ul Incursion Red River au primit suport pentru DLSS 2, tehnologie capabilă să sporească semnificativ performanța în ambele jocuri.

Iar NVIDIA promite că integrările de DLSS vor continua să sosească în curând pentru noi jocuri, oferind o listă amănunțită a celor peste 500 de jocuri și aplicații care oferă suport pentru efectele RTX și DLSS.

Homeworld 3 DLSS
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News