Horizon: Zero Dawn – trailer nou şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 07.06.2016
Horizon: Zero Dawn - trailer nou şi dată de lansare

Sony Interactive Entertainment şi studioul Guerilla Games au anunţat data de lansare a jocului Horizon: Zero Dawn: 1 martie 2017 (pentru Europa). Promis iniţial pentru 2016, Horizon: Zero Dawn îşi va face apariţia abia la începutul primaverii viitoare, producătorii de la Guerilla Games invocând nevoia de a finisa jocul cum se cuvine drept principal motiv al acestei amânări.

Totuşi, cu această ocazie, chiar în prag de E3, a fost lansat şi un nou trailer din Horizon: Zero Dawn. Acesta o prezintă, într-un mod extrem de spectaculos, pe eroina principală a jocului, tânăra războinică Aloy.

Horizon: Zero Dawn este un joc de acţiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea va îmbina elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizat în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani.

Totuşi, mai există un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar nimeni nu ştie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn va fi o aventură single player, în care Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn va fi lansat pe 1 martie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4. Jocul va fi disponibil şi în două ediţii speciale: Limited Edition şi Collector’s Edition, pe care le puteţi admira în imaginile de mai jos.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News