Injustice 2 soseşte pe PC!

Autor: Cosmin Aionita | 25.10.2017
Injustice 2 soseşte pe PC!

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Netherrealm Studios au confirmat că Injustice 2, jocul de lupte cu super eroi lansat pentru console în primăvara acestui an, îşi va face apariţia şi pe PC.

De procesul de portare şi adaptare pentru PC se ocupă studioul polonez QLOC (cei care au corectat şi problemele versiunii de PC a jocului Mortal Kombat X, au realizat DmC: Devil May Cry Definitive Edition pentru PS4 şi Xbox One şi multe alte adaptări de pe PC pe console sau invers).

Injustice 2 va fi disponibil pe PC în această toamnă, atât prin intermediul Steam, cât şi prin Windows Store pentru Windows 10. Mai mult, o versiune Open Beta va putea fi încercată pe Steam chiar din această seară.

Injustice 2 oferă o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC, dintre care nu lipsesc nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman, dar nici nou veniţi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl. Dintre arenele în care aceşti eroi îşi dispută supremaţia nu lipsesc peisajele din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

Marea noutate adusă de Injustice 2 va fi însă posibilitatea de a personaliza aceşti eroi din universul DC după bunul plac al jucătorului. Timpul investit în joc este recompensat cu loot box-uri în care se afla item-uri ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 va fi lansat pentru PC în această toamnă, prin Steam şi Windows Store. Jocul este deja disponibil în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News