It Takes Two s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2022
It Takes Two s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare
Foto: Electronic Arts

Hazelight Studios, echipa din spatele excelentului It Takes Two, a anunțat, prin intermediul contului oficial de Twitter, că jocul a depășit 5 milioane de exemplare comercializate la nivel mondial.

Această performanță a fost atinsă în mai puțin de un an de la apariția jocului pe piață (It Takes Two a fost lansat pe 26 martie 2021) și în condițiile în care doi utilizatori pot juca online cu un singur exemplar al jocului (prin intermediul sistemului Friend’s Pass integrat).

Pe lângă succesul comercial apreciabil, jocul s-a bucurat și de aprecierile fanilor și ale criticilor de specialitate. It Takes Two a fost premiat drept “Realizarea anului” în cadrul recomandărilor Go4Games pentru cele mai bune jocuri din 2021, câștigând și mult dorita distincție Game of the Year la ceremonia The Game Awards 2021.

It Takes Two este un joc dedicat în exclusivitate modului multiplayer co-op. Jucătorii intră în pielea celor doi protagoniști, Cody și May, doi părinți aflați în pragul divorțului, transformați în păpuși de o dorință a fiicei lor și ajunși prizonieri într-o lume fantastică, plină de situații impredictibile. Cei doi luptă pentru a reveni la normal, dar și pentru a-și salva relația tensionată, trecând, pe parcursul jocului, prin numeroase provocări.

De altfel, Hazelight Studios va colabora cu echipa de la dj2 Entertainment la adaptarea jocului It Takes Two pentru micile și marile ecrane (film și televiziune).

It Takes Two este disponibil acum, în versiuni pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (prin Origin și Steam).

Sursa: Hazelight Studios Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News