Jinx, din League of Legends, devine personaj jucabil în Fortnite. Titlurile Riot Games, disponibile prin Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 08.11.2021
Jinx, din League of Legends, devine personaj jucabil în Fortnite. Titlurile Riot Games, disponibile prin Epic Games Store
Foto: Riot Games / Epic Games

Riot Games merge mai departe cu surprizele pentru fanii League of Legends și Arcane și aduce personajul Jinx în lumea Fortnite.

Colaborarea cu Fortnite marchează apariția primului campion League of Legends într-un joc non-Riot. În magazinul de articole Fortnite sunt disponibile începând de ieri mai multe item-uri cu tema lui Jinx, printre care și următoarele:

  • Arcane Jinx Outfit
  • Pow Pow Crusher Pickaxe
  • Jinxed Spray
  • Jinx’s Dream Monkey Back Bling
  • Playground (Instrumental) Lobby Track
  • Wreaking Havoc Loading Screen
  • Katchoo! Loading Screen

Pentru a sărbători intrarea lui Jinx în lumea Fortnite, Riot aduce și o selecție din portofoliul său de jocuri (League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, Valorant) și pe platforma Epic Games Store, deținută de Epic Games, dezvoltatorul Fortnite.

Acest parteneriat este prima colaborare dintre Epic Games și Riot Games, fiind cea mai nouă adăugire din cadrul evenimentului RiotX Arcane.

Tot ca parte a acestui eveniment, Riot a pregătit șase expoziții hextech interconectate pe durata lunii noiembrie în Paris, Londra, Madrid, Istanbul, Singapore și Los Angeles.

Foto: Riot Games

În serialul Arcane, tehnologia Hextech conferă oricărei persoane abilititatea de a controla magia și stă la baza intrigii care reunește orașul bogat Piltover și mahalalele Zaun în așa numitul ”orașul progresului”.

Fanii din Paris pot vedea tehnologia hextech chiar acum, iar Hextech Expo va călători și la Londra, Madrid, Istanbul, Singapore și Los Angeles, ca parte a unei experiențe conectate pentru fani. Marile deschideri ale expozițiilor vor avea loc pe 9 noiembrie (Londra), 11 noiembrie (Madrid), 14 noiembrie (Istambul), 17 noiembrie (Singapore) și 20 noiembrie (LA).

Foto: Riot Games

Riot Games a lansat evenimentul RiotX Arcane, o experiență care se va întinde pe durata întregii luni și este dedicat lansării primului său serial de animație, Arcane. Jucătorii și fanii vor avea parte de evenimente offline și digitale pe multiple platforme. Evenimentele se transformă și se dezvoltă pe parcursul întregii luni, pe măsură ce fiecare act al serialului este dezvăluit, concomitent cu activări în toate jocurile Riot. Evenimentul RiotX Arcane a început de săptămâna trecută.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News