Jocul de cărți Magic: The Gathering lansează două noi seturi inspirate din serialul Arcane

Autor: Cosmin Aionita | 19.11.2021
Jocul de cărți Magic: The Gathering lansează două noi seturi inspirate din serialul Arcane

Wizards of the Coast, dezvoltatorul jocului de cărți Magic: The Gathering, a anunțat două noi lansări într-un crossover cu Riot Games, în contextul apariției noului serial Arcane. Noile cărți dejoc inspirate din serial vor fi disponibile în perioada 29 noiembrie – 23 decembrie 2021, atât în seturi cu folie cu hologramă, cât și în seturi clasice.

Magic: The Gathering (MTG) este un joc de cărți lansat în urmă cu 25 de ani, care îmbină personajele și lumile fantastice cu strategia.

Cele două noi seturi de cărți realizate în parteneriat cu Arcane sunt MTG Secret Lair x Arcane și MTG Secret Lair x Arcane: Lands și includ o varietate de personaje și momente din serial, dar și noi spații din Piltover și Zaun.

Brandon Miao, Cross-Product Experiences și Partnerships Lead, Riot Experience la Riot Games, a declarat:

A fost o oportunitate uimitoare de a colabora cu Secret Lair, deoarece suntem mari fani ai universului Magic și admirăm relația profundă și de lungă durată pe care Wizards of the Coast a stabilit-o cu fanii săi.

Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane și Secret Lair x Arcane: Lands vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 29 noiembrie la prețuri echivalente cu 29,99$ (fără folie) și 39,99$ (cu folie).

Mai multe informații despre Secret Lair se regăsesc pe site-ul oficial.

Magic Arcane

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News