Jocul It Takes Two, câștigător a numeroase premii, va fi adaptat pentru film și televiziune

Autor: Cosmin Aionita | 01.02.2022
Jocul It Takes Two, câștigător a numeroase premii, va fi adaptat pentru film și televiziune
Foto: Electronic Arts

Conform celor de la Variety, Hazelight Studios va colabora cu echipa de la dj2 Entertainment la adaptarea jocului It Takes Two pentru micile și marile ecrane (film și televiziune).

It Takes Two este un joc dedicat în exclusivitate modului multiplayer co-op. Jucătorii intră în pielea celor doi protagoniști, Cody și May, doi părinți aflați în pragul divorțului, transformați în păpuși de o dorință a fiicei lor și ajunși prizonieri într-o lume fantastică, plină de situații impredictibile. Cei doi luptă pentru a reveni la normal, dar și pentru a-și salva relația tensionată, trecând, pe parcursul jocului, prin numeroase provocări.

Jocul s-a bucurat de succes comercial, cât și de aprecierile fanilor și ale criticilor de specialitate. It Takes Two a fost premiat drept “Realizarea anului” în cadrul recomandărilor Go4Games pentru cele mai bune jocuri din 2021, câștigând și mult dorita distincție Game of the Year la ceremonia The Game Awards 2021.

În acest moment, nu există încă o relație de colaborare cu vreun studio sau rețea de televiziune care să se ocupe de realizarea adaptărilor It Takes Two, dar este estimată apariția unei licitații, prin intermediul căreia mai mulți astfel de jucători importanți să se întreacă pentru această licență.

De altfel, în spatele adaptării cinematografice pentru It Takes Two ar sta Pat Casey și Josh Miller, doi dintre scenariștii filmelor Sonic the Hedgehog, acesta nefiind singurul proiect inspirat din jocuri video care dj2 Entertainment se ocupă. Pe lângă filmele cu ariciul Sonic, compania este responsabilă și pentru viitoarea serie animată Tomb Raider de pe Netflix, pentru un viitor serial bazat pe jocul Disco Elysium, dar și pentru un film inspirat din jocul Sleeping Dogs.

Sursa: Variety

Urmărește Go4Games.ro pe Google News