Jocurile gratuite pentru iulie 2020 la PlayStation Plus

Autor: Cosmin Aionita | 29.06.2020
Jocurile gratuite pentru iulie 2020 la PlayStation Plus

Sony Interactive Entertainment a dezvăluit jocurile gratuite pentru iulie 2020 ce sunt destinate abonaților PlayStation Plus. Cu ocazia celei de-a zecea aniversări a serviciului PlayStation Plus, în iulie vor fi oferite trei jocuri gratuite pentru familia de console PlayStation 4.

Iată selecția completă de jocuri gratuite pentru luna iulie 2020 oferite abonaților PlayStation Plus, acestea urmând să poată fi descărcate începând cu 7 iulie:

  • NBA 2K20 (doar pentru PlayStation 4)
  • Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (doar pentru PlayStation 4, disponibil din 2 iunie)
  • Erica (doar pentru PlayStation 4)

Jocurile gratuite aferente lunii iunie 2020 – Call of Duty: WWII și STAR WARS: Battlefront II – nu vor mai putea fi revendicate de abonații PS Plus decât până pe 6 iulie 2020 (inclusiv).

Deși subscripția PlayStation Plus nu mai include jocuri noi pentru PlayStation 3 și PlayStation Vita, posesorii acestor console vor putea descărca în continuare toate titlurile anterioare oferite prin intermediul PlayStation Plus și vor putea să se folosească de spațiul oferit în cloud pentru stocarea salvărilor, atât timp cât abonamentul PS Plus rămâne valabil.

Sport, acțiune și aventură

NBA 2K20 este cea mai recentă iterație a celui mai popular joc de baschet din lume, lansat anual de 2K Games și produs de studioul Visual Concepts.

Pachetului Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration oferă, pe lângă jocul complet Rise of The Tomb Raider, toate DLC-urile lansate deja, precum și un nou capitol de poveste. Astfel, în “Blood Ties”, Lara Croft este nevoită să exploreze conacul familiei Croft pentru a găsi dovezi conform cărora acesta îi aparține de drept. După finalizarea acestui capitol, se deblochează și modul „Lara’s Nightmare”, în care eroina luptă împotriva morților vii în conacul familiei Croft. „Blood Ties” poate fi jucat și în mod VR cu ajutorul headset-ului PlayStation VR.

Erica este un joc de aventură portretizat cu ajutorul filmarilor realizate cu actori reali, în care deciziile luate de jucători pot influența desfășurarea ulterioară a poveștii.

De asemenea, cu ocazia celei de-a zece aniversări a serviciului PlayStation Plus, Sony va lansa, gratuit, o temă specială pentru interfața consolei PlayStation 4, aceasta urmând să-și facă apariția mai târziu în cursul acestei săptămâni.

Nu în ultimul rând, în weekend-ul 4 – 5 iulie 2020, veți putea juca multiplayer online pe consolele PlayStation 4 fără un abonament PS Plus.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News